Palvelut

Betonirakentamista monipuolisesti pk-seudun (Helsinki, Vantaa ja Espoo) sekä muun Etelä-Suomen alueella

Tai soita 040 765 9114

Toteutamme betonirakentamista julkiselle sektorille, yrityksille, sekä teollisuuden toimijoille. Yhteistyö kanssamme sujuu vaivattomasti ja pidämme kiinni sovitusta. Palvelemme teitä monipuolisesti erilaisissa betonirakentamisen töissä, kuten betonimuottitöissä, infrarakentamisessa, betoniperustuksissa, tukimuurien sekä betoniraudoitusten rakentemisessa, siltamuoteissa sekä sillanrakentamisessa ja muissa betonitöissä.

Toiminta-alueenamme on pääasiassa pk-kaupunkiseutu (Helsinki, Espoo ja Vantaa) sekä Etelä-Suomi. Ota yhteyttä ja kysy lisää betonirakentamisesta!

Olemme luotettava betoniurakoitsija. Tampereen ratasiltatyömaalla hoidimme siltamuotin teon ja valun.

Betonityöt

Tarjoamme kattavia betonirakentamisen palveluita sekä yrityksille että julkiselle sektorille. Erityisosaamistamme ovat betonityöt, jotka kattavat perustukset, betonirungot ja lattiat, toteutettuna laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Palveluihimme kuuluvat myös betonimuurien rakentaminen, siltojen rakentaminen, portaiden valmistus ja asennus sekä lattiapintojen toteutus. Riippumatta siitä, onko kyseessä betonimuureja, siltoja, lattioita, perustuksia tai portaita, voitte luottaa meihin toimittamaan ratkaisunne luotettavasti ja tehokkaasti.

Betonimuotit

Teemme muottityöt asiakkaan tarpeen mukaan. Kohteessa valetun betonipinnan laatuun vaikuttaa oikean työnsuorituksen ja betonin laadun lisäksi käytetty muottimateriaali sekä muottirakenteen lujuus ja tiiviys. Saat meiltä betonimuotit monipuolisesti erilaisiin kohteisiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää betonimuoteista, niin ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää!

Ammattitaitoisella tiimillämme on kokemusta monenlaisten betonimuottien valmistuksesta, oli kyse sitten perustuksista, betonirungoista, seinistä tai muista rakenteista. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja pyrimme aina korkeaan laatuun ja tehokkaaseen työskentelyyn.

Kauttamme saat: muottityöt, infrarakentamisen pavelut, perustukset, betoniurakoitsija, betonityöt, betonimuotit, tukimuurit, raudoitukset, sitojen rakentamisen sekä siltamuotit sekä laudoitukset.

Raudoitukset

Betoniraudoituksella vahvistetaan betonista valmistettavien rakenteiden osia. Raudoitusta käytetään erityisesti vaakasuorissa, kantavissa teräsbetonirakenteissa, jotka vaativat betoniraudoitusta, jotta niistä saadaan tarpeeksi lujia.

Meidän kauttamme saat kattavat ja laadukkaat raudoitustyöt erilaisiin betonirakenteisiin, kuten anturoihin, sokkeleihin, tukimuureihin ja muihin vastaaviin kohteisiin.

Raudoitustyöt ovat keskeinen osa betonirakenteiden kestävyyttä ja vakautta.

Käytämme moderneja työmenetelmiä ja laadukkaita materiaaleja varmistaaksemme, että raudoitukset ovat kestäviä ja luotettavia.

Betonivalut

Betonityöt ovat olennainen osa monia rakennusprojekteja, olipa kyse sitten pientalojen perustuksista, teollisuusrakennusten lattioista tai muiden rakenteiden toteuttamisesta. Tarjoamme laadukkaat betonivalut, jotka täyttävät projektisi vaatimukset ja takaavat kestävän lopputuloksen.

Asiantunteva tiimimme huolehtii koko prosessin sujuvuudesta alusta loppuun asti. Käytämme parhaita käytäntöjä ja nykyaikaista kalustoa varmistaaksemme, että betonityöt tehdään huolellisesti ja tarkasti. Näin varmistamme, että lopputulos on kestävä ja täyttää kaikki odotuksesi.

Maatyöt

Meidän kauttamme saat laadukkaat maa- ja pohjatyöt, jotka ovat olennainen osa onnistunutta betonirakentamista. Olipa kyseessä sitten pientalojen perustukset, teollisuushallien alustat tai muut betonirakenteet, meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja kalusto työn suorittamiseen.

Asiantunteva tiimimme varmistaa, että maa- ja pohjatyöt tehdään huolellisesti ja tehokkaasti, jotta betonirakenteiden pohja on vakaa ja kestävä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme luotettavaa palvelua, joka täyttää korkeimmatkin odotukset.

Timpurityöt

Taitavat timpurimme ovat erikoistuneet monipuolisten rakennus- ja kirvesmiestyön tekemiseen. Tarjoamme palveluitamme laajalti, ja osaamisemme kattaa muun muassa seuraavat alueet:

  • Terassin rakentaminen
  • Piharakennukset
  • Puurunkotyöt
  • Saunan rakentaminen

Luotettavaa ja kestävää siltarakentamista ammattitaidolla. Baanan silta tuettiin vesipiikkausta varten, joten reunakiville tehtiin kuvassa näkyvä tuenta sahatavarasta ja sillan alle tuenta tehtiin Perikalustolla.